Friday, June 29, 2012

sebulan hanya sekali

pemendelah aku ni update blog pesen sebulan sekali.
sekali update masa belom kawen.
sekali update bagitau dah kawen.
sekali update dah mengandung. eh?
jangan sekali lagi update dah nak bersalin.
itu update 9 bulan selepas ini.
tapi kan aku nak update pasal blog kawan chanteks kesayangan.
tak sempat nak amik guestbook harga RM 3 juta dari lunda tapi aku suka kad kawen yang dia DIY sampai rasa nak ajak chip kawen lagi sekali pastu tempah kad kawen kad lunda hahaha
tapi walau tak sempat amik guestbook pon aku tak penah la nak bagi bad review sebab aku bukan siapa2 pon kat dunia blog ni lainla yang berpengaruh tinggi lantas sekali kau buat bad review semua orang bawahan kau akan sembah ratu ikut bagi bad review.
eh panjang plak aku bebel.
nasib menaip kalau bercakap dah lama aku loya ni.
bye!



1 comment:

  1. haha sabo jela ko nie pau.update laa rajin skit.hehe

    ReplyDelete